Поділитись:

Округ № 23: луцький радикал для агітації використав електроопору

Субота, 25 червня 2016, 15:25

На Волині кандидат у народні депутати у 23-му виборчому окрузі від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Була порушив порядок розміщення друкованих агітаційних матеріалів, розмістивши агітаційні листівки на електроопорі у Маневицькому районі.

Відповідний факт зафіксували спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА 23 червня.

Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА 23 червня зафіксував у с. Копилля на вул. Радянській агітаційну листівку із зображенням кандидата у народні депутати України від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Були. Листівка була прикріплена до електроопори. На листівці міститься інформація про замовника, установу, що здійснила друк, тираж та відповідальну за друк особу.

Відповідно до ч. 8 ст. 69 Закону України "Про вибори народних депутатів України" місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування не пізніш як за сто днів до дня виборів відводять місця у людних місцях для розміщення матеріалів передвиборної агітації з додержанням принципу рівних умов.

Згідно з рішенням Копиллівської сільської ради від 19 травня 2016 р. № 21 для розміщення агітації в населеному пункті відведено стенд біля адміністративного будинку на вул. Радянській та інформаційний стенд "Проміжні вибори – 2016", що знаходиться у адміністративному будинку на першому поверсі. Використання інших місць для розміщення друкованої агітаційної продукції не передбачено.

Представники Громадянської мережі ОПОРА взяли коментар з цього приводу в кандидати у народні депутати України по 23-муу виборчому округу Сергія Були.

"Я про це нічого не знаю. Добре, що ви мені сказали. Ми не використовуємо на стовпах такої агітації. Якщо дійсно таке було, то я зараз передзвоню керівнику штабу. Можливо, це агітатор проявив ініціативу власну про яку я не знаю", - зазначив у телефонному коментарі Сергій Була.

Надрукувати
мітки:
коментарів