Поділитись:

Скандал в автобусі "Луцьк-Київ": Кива кличе звільненого водія на роботу

Четвер, 30 січня 2020, 11:05
Скандал в автобусі «Луцьк-Київ»: Кива кличе звільненого водія на роботу

Народний депутат України Ілля Кива готовий надати роботу водію, якого звільнили за те, що він висадив дівчину загиблого воїна з автобуса.

Про це він написав на своїй сторінці у "Facebook".

"Звільненому водієві маршрутки, в якій стався інцидент з дівчатами-волонтерами, яким не сподобався перегляд пасажирами російського серіалу, готовий надати роботу і юридичну підтримку в суді. Так як вважаю його звільнення незаконним і скоєним під тиском  правих націоналістів.Ми прийдемо до влади і зупинимо свавілля, яке відбувається в нашій країні і точно покараємо винних. Прошу ЗМІ поширити цю заяву. Або у кого є контакти водія, прошу скинути мені в особисті повідомлення для зв'язку. Спасибі", – зазначив Кива у дописі.

Нагадаємо: Ярина Чорногуз, коли поверталася із похорону коханого до Києва, попросила вимкнути російський серіал в автобусі. Проте водії відмовилися, не допомогли й дзвінки керівництва, відтак Ярина разом із подругою вийшла з автобуса. До слова, після публікації цієї історії у Києві зібралися активісти на підтримку дівчат, а перевізник одразу відреагував на ситуацію. Згодом компанія Winew/Bus Trans вибачилася за прикрий випадок і пообіцяла звільнити водіїв.  Своєю чергою депутат від "Слуги народу", заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова Євген Брагар став на захист водіїв і пригрозив притягнути до кримінальної відповідальності дівчат. Мовляв, законодавчих обмежень щодо демонстрації фільмів під час перевезень в автобусі немає. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів