Поділитись:

Уряд погодив звільнення керівника "Укрзалізниці"

Середа, 29 січня 2020, 14:13
Уряд погодив звільнення керівника «Укрзалізниці»

Кабінет міністрів України погодив звільнення глави "Укрзалізниці" Євгенія Кравцова. Про це повідомив прем'яє-міністр Олексій Гончарук. З його слів, це важливий крок для перезавантаження "такої великої державної компанії", повідомляє Дзеркало тижня.

Як пише "Економічна правда", одразу після перезавантаження влади в країні і призначення нового уряду готового рішення щодо Кравцова ні у прем’єра Олексія Гончарука, ні у міністра інфраструктури Владислава Криклія не було.

"Нові обличчя" були обережними у висловлюваннях і говорили, що кадрові рішення такого масштабу необхідно ухвалювати на підставі детального аналізу.

Утім, в рекордно короткий термін ситуація кардинально змінилася. Гончарук з Криклієм почали регулярно заявляти про важку ситуацію в компанії, корупцію на всіх рівнях та необхідність ухвалення кадрових рішень до кінця року.

Олії у вогонь підлила заява міністра енергетики Олексія Оржеля, який повідомив про існування політичного рішення щодо зміни керівництва всіх стратегічних державних підприємств.

Як відомо, керівник "Укрзалізниці" — один з найбільш високооплачуваних топменеджерів в Україні. За даними джерел ЕП, річний дохід голови УЗ у 2018 році становив 7,27 млн грн.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів