Поділитись:

Без автівок і з забороною в’їзду: на Волині за контрабанду покарали білорусів (фото)

Середа, 29 січня 2020, 13:00
Без автівок і з забороною в’їзду: на Волині за контрабанду покарали білорусів (фото)

"БМВ" та "фольксваген" з контрабандними цигарками виявили прикордонники Луцького загону на українсько-білоруському кордоні.

28 січня в пункт пропуску "Піща" прибув автомобіль марки "БМВ" під керуванням громадянина Білорусі. Обравши смугу руху "зелений коридор", водій очевидно хотів переконати правоохоронців, що нічого забороненого не перевозить. Прикордонники  спільно з митниками провели поглиблену перевірку автомобіля. В результаті огляду в газовому балоні та кузові автомобіля правоохоронці виявили 1000 пачок сигарет білоруського виробництва, – повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону. 

Працівниками митниці тютюнові вироби та транспортний засіб вилучено на загальну суму 36,5 тисяч гривень.

Без автівок і з забороною в’їзду: на Волині за контрабанду покарали білорусів (фото)Без автівок і з забороною в’їзду: на Волині за контрабанду покарали білорусів (фото)Без автівок і з забороною в’їзду: на Волині за контрабанду покарали білорусів (фото)Без автівок і з забороною в’їзду: на Волині за контрабанду покарали білорусів (фото)Без автівок і з забороною в’їзду: на Волині за контрабанду покарали білорусів (фото)

У пункті пропуску "Доманове" під час огляду автомобіля Фольксваген, яким білорус прямував в Україну, прикордонники у днищі виявили спеціально обладнаний тайник в якому знаходилось 160 пачок цигарок. Тютюнові вироби та автомобіль працівники митниці також вилучили. Загальна сума конфіскату склала близько 28 тисяч гривень. А іноземці отримали заборону в’їзду в Україну на три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів