Поділитись:

Затримали ймовірного винуватця смертельної ДТП в Копачівці

Вівторок, 28 січня 2020, 16:54

Поліція розшукала водія, причетного до смертельної аварії в Копачівці Рожищенського району.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Нині вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо: в п’ятницю, 24 січня, ввечері на пішохідному переході в селі Копачівка Рожищенського району невідомий збив 23-річну жительку Ковельського району й втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні.

Співробітники поліції затримали автомобіль «Peugeot Expert», на якому було скоєно смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що за кермом транспортного засобу перебував його власник – 38-річний житель Ковельського району. З ним проводять слідчі дії.

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої та залишення в небезпеці. Волинянину загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів