Поділитись:

Найкраще креативне агентство України безкоштовно виступить у "Промені"*

Вівторок, 28 січня 2020, 18:18
Найкраще креативне агентство України безкоштовно виступить у «Промені»*

У розважальному центрі "Промінь" виступить частина команди Banda Agency. Подія відбудеться у суботу, 22 лютого, о 12:00 год. у великому концерт-холі.

Якщо вам одного дня доведеться розповісти, хто представляє найбільш award-winning дизайн в Україні та український креатив, ви, напевно, згадаєте про Банду. Banda вперше за 60 років виграла для України «Каннського Лева» (бронзову відзнаку) і останні роки регулярно отримують престижні нагороди у сфері дизайну Red Dot Award. Для нас їхні проєкти – це те, що не вписується у звичну картину, відсутність страху бути незрозумілими, не думати так, як думають інші.

Banda Agency – українська креативна агенція, заснована Єгором Петровим, Павлом Вржещем та Ярославом Сердюком у вересні 2011 року. У 2018 році проєкти агенції були відзначені сімома нагородами престижної премії Red Dot Design Award в Ессені, Німеччина. 

На події будемо слухати лекції про те, чому креативність є важливою та як її бачать в Banda Agency:

  • Менеджмент по-бандівськи – Iryna Pikalova;
  • Стратегія на чотирьох пальцях – Nikita Tregub;
  • Дизайн-прикольчики – Velychev Ievgen;
  • Що робить Банду Бандою – Edo Dega;
  • "Сторітелінг у рекламі" – Anastasia Burganova;
  • + ще одна лекція від Alexey Divisenko (скоро розповімо, яка).

"Якщо ти маркетолог, дизайнер, навчаєшся або цікавишся креативом і рекламою, тобі до нас", – пишуть організатори.

Гроші потрібні тільки на перекуси між лекціями, тому що вхід БЕЗПЛАТНИЙ!

Потрібно лише зареєструватися: https://docs.google.com/…/15p8IRB-cNGeY_ZhPhA1RCX…/viewform…

Організатори події – розважальний центр "Промінь".

Партнери:

  • WEST AUTO HUB – компанія, яка надає повний спект автомобільних послуг: пошук та купівля автомобіля за кордоном, підготовка документів для перетину кордону, доставка, розмитнення, сертифікація, митний склад, реєстрація та перереєстрація, страхування, продаж вашого авто, автопідбір або ж комплекс "автомобіль під ключ". Компанія працює з усіма видами транспортних засобів та надає можливість придбати нові та вживані автомобілі в лізинг чи кредит.
  • Multiplex – найбільша мережа багатозальних кінотеатрів України, заснована у 2003 році. Кінотеатри MULTIPLEX віддані інноваціям, які ви бачите у фільмах. Це не просто похід у кіно, в MULTIPLEX ви дійсно відчуєте різницю – вони забезпечують відмінну акустику, більш багаті зображення та найновіші технології по всій Україні. Насолоджуйтесь розмаїттям бару, відчуйте нові, сміливі смаки, розслабтеся в просторому комфорті кінозалів та приходьте отримувати кращі враження від найсучасніших розваг! У MULTIPLEX ви зможете не просто подивитися фільми, але й пережити їх.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів