У СНУ вивчатимуть місію та фінанси Європейського Союзу

Понеділок, 27 січня 2020, 10:21

Студентів та усіх охочих запрошують вивчати дві нові дисципліни, які будуть викладатися впродовж весняного семестру 2020 року на факультеті міжнародних відносин. Курси «Європейський Союз: місія та організація» та «Фінанси Європейського Союзу» створені та запроваджуються в межах проєкту кафедри Жана Моне «Студії ЄС у СНУ імені Лесі Українки» програми Європейського Союзу Еразмус+.

Про це повідомили на офіційному сайті СНУ ім. Лесі Українки.

Викладач – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проєктами Андрій Бояр.

Загальний обсяг кожної з дисциплін – 3 кредити (90 годин). Графік занять – 2 пари на тиждень. Форма контролю – залік. Успішне завершення курсу буде підтверджено відповідним сертифікатом.

Курс «Європейський Союз: місія та організація» розрахований на широке коло слухачів, зацікавлених у поглибленні своїх знань про ЄС, його цілі та завдання, принципи та механізми функціонування, галузеві політики тощо. Зі структурою курсу можна ознайомитись тут.

Реєстраційна форма – тут. Реєстрація триватиме до 17 лютого 2020 р. або до набору групи у 20 слухачів.

Курс «Фінанси Європейського Союзу» розрахований на студентів магістратури чи старших курсів бакалаврату економічного чи фінансового спрямування або фахівців з вищою освітою, які мають досвід роботи у цих сферах. Головний об’єкт вивчення – бюджет ЄС. Зі структурою курсу можна ознайомитись тут.

Реєстраційна форма – тут. Реєстрація триватиме до 17 лютого 2020 р. або до набору групи у 20 слухачів.

Розклад занять і навчальна програма курсу буде розіслана зареєстрованим слухачам до початку занять.

Навчання БЕЗКОШТОВНЕ. Інші витрати (харчування, проживання тощо) – за кошт слухачів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: