У Луцьку покарали тих, хто забруднює місто (фото)

Неділя, 26 січня 2020, 13:34

Луцькі муніципали показали гори сміття на територіях загального користування та кругом сміттєвих контейнерів біля багатоквартирних будинків у місті. З їх слів, найбільш обурливим є те, що самі ж жителі міста створюють таку «красу», не дбаючи про благоустрій міста.

Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради були виявлені порушення Правил благоустрою міста Луцька, а саме: складування будівельних матеріалів на територіях загального користування,звалювання гілля, забруднення територій матеріалами, конструкціями та ялинками, які можна здати як їжу для тварин до Луцького зоопарку, – пишуть муніципали у facebook.

Порушення були виявлені за адресами: вул. Ветеранів, Кравчука, Домни Гордіюк,Чорновола, Даньшина, Арцеулова, Гетьмана Сагайдачного,пр. Волі, Грушевського, Відродження.

Відповідальним особам за утримання територій за вказаними адресами були видані приписи на термінове очищення вивезення сміття.

Також у департаменті повідомили, що у разі виявлення осіб, що забруднюють територію загального користування, варто повідомляти за телефонами Групи швидкого реагування 067-0000-679 або 066-102-1-102.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: