Поділитись:

Опубліковали нову частину ймовірних записів розмов Гончарука (відео)

Неділя, 26 січня 2020, 01:14

YouTube-канал під назвою "Стенограма Наради" опублікував аудіо, де розмовляють люди з голосами, схожими на українських чиновників.

У ній нібито брали участь прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, міністр економіки Тимофій Милованов, міністр регіонального розвитку Олена Бабак міністр енергетики Олексій Оржель, заступник міністра фінансів Василь Шкурак і глава Нафтогазу Андрій Коболєв, – передає Newsone.

Аудіо нібито записано в вересні 2019 року в кабінеті Гончарука. На ньому люди обговорюють тарифи на газ. Людина з голосом, схожим на Оржеля, запропонувала переконати МВФ відкласти відмову від покладання соціальних зобов'язань уже після завершення опалювального сезону.
 

Чоловік з голосом схожим на Коболєва запропонував іншу схему – щоб міста купували газ наперед за рахунок поворотної фінансової допомоги. Жінка з голосом схожим на Бабак відповіла, що доведеться міняти Бюджетний кодекс і брати гроші на цю схему з бюджету розвитку.

Чоловік із голосом, схожим на Гончарука, засумнівався, що МВФ погодиться на такі маніпуляції з Бюджетним кодексом. "Дуже проста історія. Розповідають казки. Але якби ти був на їхньому місці, то сказав би "товариші папуаси", – сказав він.

Людина з голосом, схожим на Оржеля, сказала, що в підсумку цієї зустрічі "з'явилося завдання відпрацювати по місцевих радах, щоб використовувати їх для закупівлі газу на зараз на опалювальний період".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів