Поділитись:

Фірма з Луцька увійшла до керівництва найбільшого в Україні будівельного об'єднання

П'ятниця, 24 червня 2016, 12:49

Будівельну компанію "Інвестор", центральний офіс якої розташований у Луцьку, прийняли до керівного органу Конфедерації будівельників України.

Про це оголосили на черговому засіданні Ради директорів Конфедерації, що відбулося 22 червня у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, – повідомляє прес-служба компанії.

На відкритому засіданні були присутні представники Кабміну, комітету із питань будівництва у Верховній Раді, а також – найпотужніших будівельних компаній країни. Саме ці люди формують будівельну галузь України і мають безпосередній вплив на усі процеси, що відбуваються на будівельному ринку.

"До Конфедерації вступають нові члени, вливаються молоді перспективні компанії. Це говорить про те, що організація – відкрита і розуміє, що найкращі результати можливі при спільній роботі. Обговорюючи, працюючи разом, ми знаходимо спільні шляхи для вирішення проблем у будівельній галузі та формуванні будівельної політики", – зазначив у вступному слові заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Максим Малашкін.

Як розповів виконавчий директор КБУ Віталій Грусевич, конфедерація будівельників утворилася п'ять років тому і наразі об'єднує понад 700 провідних українських компаній. Серед них – такі будівельні "монстри" як "Ліко-Холдінг", "Київміськбуд", промислово-будівельна група "Ковальська", "Реноме-Євробуд", "Герц-Україна" та інші.

Виконавчий директор КБУ презентував стратегію діяльності у 2016-2017 роках. Серед стратегічних планів – підвищення інвестиційної привабливості будівельної галузі, вдосконалення державного регулювання, встановлення чітких механізмів відведення земельних ділянок під будівництво та зниження витрат електроенергії на об'єктах будівництва.

Крім того, на засіданні будівельники обговорили нові спільні напрацювання із профільним Міністерством та комітетом Верховної Ради. Зокрема, концепцію боротьби із довгобудами, зміни в отриманні дозвільної документації, подальший розвиток державних житлових програм. До слова, наразі КБУ активно працює над продовженням програми "Доступне житло", відповідний законопроект уже пройшов погодження в парламентському комітеті.

"Переконаний, що членство у Конфедерації будівельників України допоможе нашій компанії та загалом будівельній галузі Волині вийти на інший рівень. У цьому надзвичайно корисним буде обмін досвідом з найпотужнішими українськими будівельниками та прямий контакт із законодавцями та профільними посадовцями", – зазначив Андрій Разумовський.

Надрукувати
мітки:
коментарів