Поділитись:

«Мобільна приймальня громадян» у Луцьку: як це працює (відео)

Четвер, 23 січня 2020, 14:20
«Мобільна приймальня громадян» у Луцьку: як це працює (відео)

Бюрократія зупиняє людей, коли вони хочуть вирішити проблеми свого будинку, двору, вулиці. Однак лучани не повинні лишатися з негараздами наодинці. 

Так вважає Громадянський Рух «СВІДОМІ». Саме тому було відкрито «Мобільну приймальню громадян» – швидкий і простий сервіс від команди Андрія Покровського, через який кожен лучанин зможе повідомити про проблему і зробити перші кроки для її вирішення.

Громадянський Рух взяв на себе усю «паперову роботу»: готує звернення, направляє його у відповідні органи, а громадян повідомляє про результати. Потрібно лише звернутися до «СВІДОМИХ».

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер зазначив, що до них можна завітати з проблемами ЖКГ, проблемами прибудинкової території, незадовільною якістю доріг або громадського транспорту:

Дуже важливо, щоб люди інформували, що їх не влаштовує, а ми вже знаємо, як зробити так, щоб міська рада почула про ці проблеми і в максимально короткий час їх вирішила.  

Проєкт реально діє. За 6 місяців роботи «Мобільної приймальні» «СВІДОМІ» отримали 232 звернення. 

Координатор проєкту «Мобільна приймальня громадян» Валентин Хаймик зазначив, що в основному люди звертаються з такими проблемами, як-от ремонт прибудинкових територій, ремонт та встановлення дитячих майданчиків, а також ремонт фасадів будинків:

Ми завжди раді зустрічати лучан тут в нас в офісі. З їхніми зверненнями проблемами. Саме для цього була створена мобільна приймальня. Длоя того, щоб люди можли до нас звернутися. Не витрачати свій час в кабінетах, чекати. Задля цього ми і створили цей проєкт.

Команда «СВІДОМИХ» постійно стежить за процесом на кожному етапі опрацювання звернення органами влади та регулярно інформує громадян про результати.

«Мобільна приймальня громадян» продовжує свою роботу. Кожен і на далі може звернутися зручним для нього способом:

  • зателефонувавши 099 215 50 75 або 068 215 70 75;
  • заповнивши онлайн-форму за посиланням: https://u.to/VMYtFg
  • відвідавши офіс Громадянського Руху «СВІДОМІ» за адресою: проспект Волі, 49 а, рекреаційна зона CITY PARK.

Попри те, що зараз зима, проєкт продовжує свою активну роботу. Незабаром у межах «Мобільної приймальні» розпочнеться інформаційна кампанія щодо створення управлінських компаній та ОСББ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів