На Волині знову викрили підпільну заправку

П'ятниця, 24 червня 2016, 10:34

Незаконний бізнес з реалізації дизельного пального викрили в смт. Колки Волинської області.

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів невідомого походження на приватній території, що на праві власності належить організатору незаконної діяльності, співробітники податкової міліції провели обшук, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Під час обшуків на підставі ухвал суду співробітники оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській виявили та вилучити понад 7 тонн дизельного пального та обладнання для розливу і зберігання пально-мастильних матеріалів, орієнтовною вартістю 150 тисяч гривень. Крім того, встановлено, що реалізація дизпалива здійснювалася цілодобово, виключно за готівкові кошти, без будь-яких дозвільних документів

Наразі тривають заходи щодо встановленню осіб, причетних до організації незаконної реалізації підакцизної продукції, а також вирішується питання щодо призначення відповідних судових експертиз.

Нагадаємо: нещодавно працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Волинській області Нацполіції встановили групу осіб, яка організувала підпільні заправні точки.