Поділитись:

На автомобільному заводі в Луцьку «гасили» пожежу (фото, відео)

Четвер, 23 січня 2020, 15:08

У Луцьку рятувальники провели навчання на одному з найбільших автомобільних підприємств держави.

Про це повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

22 січня підрозділи Луцького гарнізону управління ДСНС у Волинській області провели тактико-спеціальні навчання на території дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» Публічного акціонерного товариства «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс», що розташований в обласному центрі на вулиці Рівненській.

За задумом, пожежа трапилась на одному з найбільш небезпечних виробництв  підприємства – у фарбувальному цеху. Першими до боротьби з умовним лихом приступили пожежна команда та добровільна пожежна дружина заводу, а за декілька хвилин до місця події прибули чергові варти рятувальників ДСНС області з пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька. Всього на місці умовної пожежі було зосереджено 5 одиниць техніки, 25 рятувальників, а також медична бригада та газова служба.

Для гасіння пожежі та пошуку потерпілих рятувальники працювали всередині цеху в складі 4-х ланок газодимозахисної служби, а для гасіння умовного вогню на даху фарбувального цеху подали потужні водяні струмені за допомоги колінчатого підйомника.

На місці події створили оперативний штаб, до складу якого увійшли посадові особи автозаводу та оперативно-координаційного центру управління.

Начальник оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Волинській області Віталій Малій зазначив, що такі навчання сприяють налагодженню взаємодії служби «101» та адміністрації підприємства, вивченню особовим складом підрозділів ДСНС характеристик пожежної та техногенної небезпеки об’єкту, особливостей архітектурного та конструктивного планування цехів та дільниць.

Це стане у нагоді на випадок реальної загрози і допоможе ліквідувати пожежу чи надзвичайну ситуацію на підприємстві в найкоротший строк і з найменшими збитками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 квітня 2024
04 квітня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024