Поділитись:

"Власники бізнесу також потребують захисту", – Володимир Цибульський

Четвер, 23 січня 2020, 09:48
«Власники бізнесу також потребують захисту», – Володимир Цибульський

Багаторічний керманич Луцького підшипникового заводу (нині – «SKF Україна») Володимир Цибульський розповів про цілі Федерації роботодавців України загалом та на Волині зокрема.

Про це йдеться в інтерв'ю ІА "Конкурент"

"Головна ціль – це захищати інтереси роботодавця. Ми багато чуємо про захист найманих працівників. Але мало хто каже, що і керівники, і власники бізнесу також потребують захисту", – сказав Цибульський. 

"Важливий пункт – це законотворча діяльність. Згідно із законом «Про організації роботодавців в Україні», всі проєкти законів, постанов Кабінету Міністрів, рішень колегії міністерств, які зачіпають економічні та бізнесові інтереси, повинні погоджуватися із Федерацією роботодавців України", – додав він. 

"Наступне – це представляти інтереси роботодавців у громадських радах, при міністерствах, у національній тристоронній соціально-економічній раді при Президентові України; на рівні областей – в громадських радах, а також в соціально-економічних радах при обласних державних адміністраціях. Далі ми представлені в громадських радах державної податкової служби, митниці, взаємодіємо із силовими структурами і захищаємо бізнес від незаконних дій цих силових структур. Такі основні напрямки", –  резюмував бізнесмен. 

Нагадаємо, 18 грудня Петро Пилипюк очолив Волинське обласне об’єднання організацій роботодавців, яким багато років керував Володимир Цибульський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів