Поділитись:

Залазили через вікна і не гребували нічим: на Волині затримали серійних злодіїв

Середа, 22 січня 2020, 15:50
Залазили через вікна і не гребували нічим: на Волині затримали серійних злодіїв

фото ілюстративне 

Двох жителів Нововолинська затримали за підозрою в скоєнні квартирних крадіжок у місті.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана із проникненням у житло) Кримінального кодексу України, – інформує пресслужба поліії Волині. 

Досудовим слідством у справі встановлено, що 19-річний та 21-річний жителі Нововолинська шляхом відтискання металопластикових вікон проникали в помешкання громадян та скоювали крадіжки. Зокрема, 16 січня зловмисники із помешкання місцевого жителя на вулиці Шухевича викрали гроші, продукти харчування, мобільний телефон та ювелірні вироби. Наступного дня, 17 січня, вони скоїли крадіжку із квартири на вулиці Нововолинській, де викрали гроші, ювелірні вироби та документи.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання зловмисників, під час яких вилучили речові докази, зокрема, викрадені ювелірні вироби, побутову та комп’ютерну техніку.   

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють причетність підозрюваних до скоєння в місті інших крадіжок із помешкань громадян.

Відомо, що правопорушників уже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Нині вирішується питання про підозрюваним міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024