Поділитись:

На Волині брати на зупинці побили неповнолітнього до втрати свідомості

Середа, 22 січня 2020, 14:30
На Волині брати на зупинці побили неповнолітнього до втрати свідомості

16 січня 2020 року судили братів, уродженців с. Колодяжне, які на зупинці громадського транспорту на ґрунті особистих неприязних відносин побили неповнолітнього.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Один із братів, неповнолітній 11-класник, наніс чимало ударів хлопцю, який був на зупинці. А у суді два брати свою вину визнали повністю та щиро розкаються у вчиненому. Також додали, що намагалися зустрітися з хлопцем аби вияснити стосунки, однак така зустріч не відбулась, тож підійшли до нього, коли побачили на зупинці. Бійку зафіксувала і камера відеоспостереження.

Потерпілий також розповів, що 11-класник наніс йому удар в голову від якого він впав, а його старший брат наніс інші тілесні ушкодження, коли він був фактично непритомним і лежав на землі. Інших подробиць не пам’ятає, оскільки втратив свідомість.

У результаті суд ухвалив визнати братів винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.126 КК України (Побої і мордування).

Меншого брата звільнили від покарання та передали під нагляд матері строком на 1 рік.

А старшому призначили покарання у виді обмеження волі на строк 2 роки. А на підставі ст.ст.75, 76 КК України звільнили від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів