Поділитись:

Втікав від конвоїрів: повідомили деталі смертельного падіння лучанина

Вівторок, 21 січня 2020, 14:09

Поліція розслідує факт смерті 31-річного лучанина, який випав із вікна багатоповерхівки.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Сьогодні, 21 січня, після 11 години на бульварі Дружби Народів у Луцьку під час конвоювання правоохоронцями до суду з вікна багатоповерхівки вистрибнув 31-річний житель обласного центру.  Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер. 

У ході досудового розслідування поліцейські встановили причетність лучанина до вчинення магазинних крадіжок. Йому оголосили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт із матеріалами кримінального провадження скеровали до суду. Однак підозрюваний ігнорував судові засідання та переховувався. За ухвалою Луцького міського суду його оголосили в розшук.

Поліцейські встановили місце перебування правопорушника та затримали його. Під час конвоювання до суду зловмисник вирвався та вистрибнув із вікна сходової клітки між шостим та сьомим поверхами багатоповерхівки.

Відомо також, що лучанина раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Слідчі попередньо кваліфікують цю подію за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України, з приміткою – самогубство. На місці працює слідчо-оперативна група.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів