Поділитись:

На Волині кота-спайдермена знімали з дерева "всім" містом (фото)

Неділя, 19 січня 2020, 22:21
На Волині кота-спайдермена знімали з дерева «всім» містом (фото)

Кіт три доби просидів на верхівці дерева, розташованого на привокзальній площі  у Ковелі. Його знімали і волонтери, і рятувальники, і електрики.

Про це повідомили у фейсбук-сторінці Kovel Animals.


Про те, що кіт вже добу знаходився на верхівці дерева дізналися 17 січня, близько 20 години. Намагалися зняти його за допомогою  драбини у 2 метри, але самотужки нічого зробити не вдалося. 

Викликали МНС, рятувальники дісталися до тварини, але кіт перелякався та поліз ще вище.

"Швидко рятувальники дістаються до бідолахи, але..., але перелякане створіння вирішує, що йому загрожує небезпека, та умить опиняється на сімісінькій верхівці(( все, далі рятівники безсилі, (дерево занадто тонке) та потрібна інша техніка", – йдеться у дописі.

На Волині кота-спайдермена знімали з дерева «всім» містом (фото)

На Волині кота-спайдермена знімали з дерева «всім» містом (фото)


18 січня звернулись по допомогу до пожежних та у КП «Верес», але все ж не вдалося зняти бідолаху, бо машини не змогли дістати до такої висоти. 

"Хлопці приїхали, та знову не вдалось дістатись бідолахи, висновок: потрібна машина з автовишкою. Далі звертаємось до КП «Верес», та після огляду водієм підприємства, висоти дерева, стає зрозуміло, що і вони нам не допоможуть, адже машина, на яку була надія, не дістане до такої висоти", – йдеться у Facebook.

На Волині кота-спайдермена знімали з дерева «всім» містом (фото)


Сьогодні, 19 січня, за допомогою спільних зусиль головного інженера ковельського РЕСу (є машина, яка відповідає вимогам) та патрульним поліцейським кошеня вдалося врятувати. 

"Так, вони мають машину, що відповідає нашим вимогам, і вже за якийсь час вона на місці. Але ж вихідний день, переповнена людьми привокзальна площа та габаритна техніка, і тут на допомогу приходять патрульні поліцейські.", – йдеться  удописі.

Зараз цей Спайдермен шукає  нову родину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів