Поділитись:

У Нововолинську автомобіль постраждав від травматичної зброї (фото)

П'ятниця, 17 січня 2020, 06:48

У Нововолинську мешканцю міста пошкодили автомобіль, ймовірно з травматичної зброї.

Інцидент трапився 15-го січня близько 17:00, повідомляє БУГ.

Як розповів чоловік, він їхав вулицею Стуса та повернув та проспект Перемоги. Одразу за перехрестям почув гучний звук: трапився різкий удар по автівці.

“За пару метрів зупинився та вийшов з машини, побачив пошкодження. На вигляд – слід від кулі. Минулого року вже була така ж ситуація, тому відразу зрозумів, що сталося», – розповідає мешканець Нововолинська.

Одразу на місце чоловік викликав поліцію. За його здогадами в автівку стріляли. Правоохоронці зазначили, що, ймовірно, з травматичної зброї.

«Удар був трішки нижче бокового скла автомобіля зі сторони водія. Добре, що вікно було зачинене і не влучили всередину машини. Могла би бути аваріана ситуація. Крім того кулею можна було б влучити в перехожих, місце людне: ходять і мами з візочками, і діти. Це ненормально, коли на вулицях міста трапляються такі ситуації. Помітив, що в будинку навпроти водоканалу, де сталася подія, було відчинене вікно, можливо люди так розважаються», – зазначив чоловік.

Мешканець міста звертається до нововолинців, які могли бути свідками події або переживали схожу історію, розповісти про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів