Поділитись:

На авторинку в Луцьку навели лад з паркуванням (фото)

Четвер, 16 січня 2020, 15:28
На авторинку в Луцьку навели лад з паркуванням (фото)

Досить часто на адресу управління патрульної поліції надходили звернення лучан, які просили, аби патрульні частіше приїжджали на територію так званого авторинку, що на кільці вулиць Єршова-Карбишева. У цьому місці водії паркувалися хаотично, конфліктували між собою, часто залишали після себе сміття і безлад.

Уже кілька тижнів поліцейські систематично патрулюють цю ділянку, зокрема в ті дні, коли відбувається торгівля автомобілями, – інформує пресслужба патрульних. 

Як зазначають самі інспектори, і продавці, і потенційні покупці нині стараються дотримуватись правил дорожнього руху і благоустрою міста. Якщо ж помічають порушення – реагують відповідно до закону. 

На авторинку в Луцьку навели лад з паркуванням (фото)

На авторинку в Луцьку навели лад з паркуванням (фото)

«Але головне – це наша превентивна робота, спілкування, пояснення людям, чого не можна допускати. Має бути порядок. Крім того, поруч розташовані підприємства, і в четвер вулиці тут справді перевантажені транспортом, тому ми ретельностежимо за безпекою руху» ,– розповідає патрульний Володимир.

Зауважимо, що поруч розташована нафтобаза, тож в разі виникнення якихось надзвичайних ситуацій сюди потрібно буде організувати безперешкодне потрапляння спецтранспорту (пожежна, швидка тощо), аби не постраждали люди. Відповідно, на дорогах і прилеглих територіях має бути лад.

Лучани також реагують на такі патрулювання схвально і висловлюють вдячність працівникам за наведення ладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів