Поділитись:

Незрозуміла економіка і салат «Олів’є»: у мережу «злили»: записи нібито з наради прем’єра

Четвер, 16 січня 2020, 13:30
Незрозуміла економіка і салат «Олів’є»: у мережу «злили»: записи нібито з наради прем’єра

У мережу виклали вже третій аудіозапис нібито з наради у прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, на якій він каже про «примітивне розуміння економіки» у Президента України Володимира Зеленського. Прослушка опублікована на YouTube під назвою «Як обманути президента?»

На записі чути голос дуже схожий на голос голови українського уряду. Він обговорює економічні питання країни з людьми, голоси яких схожі до голосів заступниці глави НБУ Катерини Рожкової і міністерки фінансів Оксани Маркарової. 

Чоловік з голосом Гончарука обмірковує, як пояснити Зеленському ріст курсу гривні, а також як реалістично виправдатися за діру у бюджеті на 50 мільярдів гривень.

Цей самий голос стверджує:

«У Зеленського дуже примітивне розуміння економічних процесів, а на місці відповідей в нього – пусте місце».

А потім визнає, що він і сам повний «профан» в економіці. 

Невдовзі у мережу злили другу частину прослушки. Чоловік з голосом Гончарука прогнозує спад економіки і признаєтся, що ніякого плану на цей випадок у Кабміну немає, що робити з бюджетом. Імовірно до розмови приєднався міністр економіки Тимофій Милованов, але навіть він не розуміє, як пояснити зміцнення гривні.

Далі на записі головні економісти країни обговорюють стратегію комунікації. Чути жіночий голос, який схожий на голос міністра фінансів Маркарової, нагадує присутнім, що від цього залежать їхні новорічні премії.

У четвер, 16 січня, у мережу виклали третю частину прослушки. На ній чути ті ж самі голоси, але тепер вони говорять, що прогноз на майбутнє мають більш-менш реалістичний і навіть оптимістичний. Голос, схожий на голос прем'єра, пропонує пояснити Зеленському все «людською» мовою. 

Сам Олексій Гончарук опублікував звернення до тих, хто з ними бореться.

«Вам нас не залякати», – заявив він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 березня 2024
16 грудня 2023
28 листопада 2023
09 жовтня 2023
01 жовтня 2023
29 вересня 2023
08 червня 2023
17 травня 2023
15 травня 2023
22 березня 2023