Поділитись:

ТОП-7 причин, чому треба побачити вертеп із ТНМК у Луцьку

Понеділок, 13 січня 2020, 17:14
ТОП-7 причин, чому треба побачити вертеп із ТНМК у Луцьку

Незабаром ТНМК вирушить у подорож – зимову мандрівку під назвою "Різдвяний акустичний вертеп".

15 січня у Палаці культури гурт зіграє концерт і в Луцьку, – інформують організатори. 

ТОП-7 причин, чому треба побачити вертеп із ТНМК у Луцьку

Причин відвідати святкову інтермедію є багато.

  • Побувати на першому в історії ТНМК театралізованому шоу. Акустичні версії відомих хітів групи перетинаються зі сценками, в яких музиканти грають ролі й читають вірші.
  • Побачити Фагота з рогами. Будучи ініціатором створення такої спеціальної програми, він відразу забронював за собою цікаву та ексцентричну роль чорта.
  • Почути тих, хто зазвичай мовчить. У цій програмі абсолютно всі музиканти ТНМК говорять, всі мають ролі персонажів вертепу й навіть технік гурту подає репліку. І не просто репліку, а головну!
  • Побачити єврея Фоззі. Автор текстів гурту обрав у вертепі роль сіоніста і навіть щось натякає на відкриття ринку землі.
  • Вперше почути зі сцени пісню “Ми смішили Бога”. Це новий сингл гурту, що його було презентовано на день народження ТНМК. Пісня-ностальгія по минувших роках та безтурботній молодості.
  • Оцінити шансон від ТНМК. До дня народження радіо-шоу “КАМТУГЕЗА” гурт адаптував до наших реалій бессмертний хіт Джонні Кеша “Folsom Prison Blues”, що став раптом піснею “Вакуленці Строрач Блюз”.
  • Почути святкові щедрівки від ТНМК. За весь чаc гурт набув аж чотири різдвяні пісні і деякі з них обов’язково буде зіграно на концерті – на Різдвяному вертепі.

Не даремно музиканти співають, що Новий рік – попса, а Різдво – рок-н-рол. Акустичним вертепом гурт доводить істинність цього твердження. Переконайтеся самі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14