Поділитись:

Honor 9X - чудова модель за вигідною ціною*

Понеділок, 13 січня 2020, 10:39
Honor 9X - чудова модель за вигідною ціною*

Компанія Honor належить до китайської фірмі Huawei і вже 6 років випускає якісну та вигідну електронну техніку. Фірма кожен рік радує шанувальників цікавими новинками.

Нова модель Honor 9X 4/128Gb Sapphire Blue не стала виключенням і має в своїй характеристиці широкий функціонал, який сподобається навіть найвимогливішому критику. Такий телефон стане знахідкою для будь-якого користувача, який цінує високоякісні сучасні гаджети зі стильним дизайном. Вишуканість і одночасно зручним в управлінні. Тому ставши власником такого телефону, отримуєте приголомшливий смартфон, від якого будете у захваті.

Чому саме ця модель повинна привернути вашу увагу?

До переваг мобільного можна віднести:

  • інноваційні можливості камери;
  • надійний металевий корпус;
  • стильний дизайн;
  • потужний процесор;
  • економічна ємність заряду;
  • поліпшена автономність;
  • водостійкість;
  • функції безпеки.

Оперативна та вбудована пам'ять допомагають запускати будь-які програми швидко, а також зберігати великі обсяги матеріалу. Широкі можливості дають змогу отримувати відмінні знімки у будь-який час доби і контролювати заряд акумулятора, щоб продовжити загальний час роботи смартфона.

Процесор має шикарну продуктивність. У порівнянні з попередниками дія відеоядра зросла. Тепер ігри та програми запускаються миттєво і чітко працюють.

Великий екран з високою роздільною здатністю матриці і пристойною кольору пропонує як із задоволенням працювати, так і дивитися улюблені фільми. Швидкісна оперативна пам'ять, нова програмна оболонка підтримують найпопулярніші гри.

Відмінна 48-камегапіксельна камера буде створювати найнеймовірніші фотографії. Потрійна камера з ширококутним об'єктивом вміщує велику кількість масштабу без розмиття фону на знімку.

Купивши смартфон Honor 9X 6 128 Gb, ви отримуєте не тільки чудовий варіант для розваг або роботи, а й на додачу і блискучу камеру. Навіть в нічний час, за допомогою технології інтелектуальної стабілізації і тривалої витримки в 1/2-секунди, ви зможете отримувати більш соковиті фотографії, з красивими деталями на знімку.

Високоякісні відеоролики, які вам дозволить знімати смартфон, стануть ще більш привабливими завдяки технології HDR. Переглядайте їх і насолоджуйтеся високоякісним відео.

Висувна фронтальна камера дуже порадує любителів Селфі. Дозвіл на 16 Мп дозволяє отримувати красиві фотографії і радіти довговічною конструкцією цього нововведення.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
01 березня 2024
09 лютого 2024
11 червня 2023
04 червня 2023
12 квітня 2023
14 лютого 2023
17 листопада 2022
31 жовтня 2022
28 жовтня 2022