Поділитись:

Знайшли лучанина, який збив дитину на переході: відео події

Субота, 11 січня 2020, 21:10
Знайшли лучанина, який збив дитину на переході: відео події

Луцькі патрульна знайшли водія, який наїхав на дитину і втік.

По це повідомляють патрульні на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні близько 9 години водій Daewoo Lanos збив дитину на пішохідному переході в селі Забороль і втік, – таке повідомлення отримали луцькі патрульні.

На місці події встановили, що 9-річна дівчина, учениця 4 класу Заборольської школи, рухалась по пішохідному переходу. У той момент, коли вантажівка зупинилась, аби пропустити дитину, водій легковика почав обганяти її і скоїв наїзд на пішохода.

На відео видно, що дівчинка падає, а водій легковика їде далі.

 

Медики оглянули дитину і, на щастя, ушкоджень не виявили, дівчинка отримала лише переляк, тож її не госпіталізовували.


На місце прибули також слідчий районного відділку поліції та сільський голова Забороля. Завдяки спільним зусиллям, переглянувши відео з камери спостереження та проаналізувавши відео з реєстратора, патрульні встановили номерний знак автомобіля-винуватця та його власника.

Через незначний проміжок часу автомобіль, що підходив по орієнтуванню, а саме, Daewoo Lanos червоного кольору, виявили на одному з в’їздів у Луцьк та зупинили. 67-річний лучанин не зміг пояснити, чому здійснював обгін фактично на пішохідному переході, також сказав, що не зрозумів, що збив дитину, мовляв, подумав, що та просто спіткнулась, тож поїхав далі.


Чоловіка патрульні притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 122 (ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах) КУпАП та ч. 2 ст. 122 (порушення правил обгону) КУпАП і наклали штраф в розмірі 425 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024