Поділитись:

На Волині шукатимуть фінанси для ремонту дороги Локачі-Горохів

Субота, 11 січня 2020, 17:44
На Волині шукатимуть фінанси для ремонту дороги Локачі-Горохів

Служба автомобільних доріг у Волинській області розглянула повторний запит депутата обласної ради Михайла Скопюка щодо ремонту дороги Локачі-Горохів.

Як зазначили у відомстві, у переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2020 році цієї дороги немає. Проте Служба автомобільних доріг Волині шукатиме інші шляхи для здійснення ремонту, – інформує пресслужба Волинської обласної ради. 

"Укравтодором" попередньо заплановано спрямувати на область лише 307,7 млн грн. Пріоритетними маршрутами є дороги міжнародного, національного та регіонального значення. Державна автомобільна дорога загального користування Т-03-11 /Р-14/ - Седлище - Камінь-Каширський - Ковель - /М-19/ - Колодяжне - Локачі - /Н-17/ в переліку відсутня. Тому транспортно-експлуатаційні властивості даної автомобільної дороги в поточному році будуть підтримуватись за рахунок видатків державного бюджету, що спрямовуються на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання в межах виділеного фінансування. 

"Однак за рішенням обласних, міських, селищних та сільських рад передбачена можливість спрямування коштів територіальних дорожніх фондів на нове будівництво, реконструкцію, ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення. У разі зацікавленості відповідних органів місцевого самоврядування у вказаному фінансуванні Служба автомобільних доріг у Волинській області вишукуватиме можливість для підтримки такої ініціативи", – запевнили у Службі автомобільних доріг Волині. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024