Поділитись:

П'яний волинянин облив будинок бензином та погрожував сестрі розправою

Вівторок, 07 січня 2020, 14:36
П'яний волинянин облив будинок бензином та погрожував сестрі розправою

Під час сімейної сварки чоловік поламав меблі та телевізор, а потім облив бензином хату, в якій проживає разом із матір’ю.

Про це пише видання Район. Ковель.

29-річний мешканець одного із сіл Ковельського району, перебуваючи у нетверезому стані, влаштував увечері скандал із своєю сестрою, яка приїхала до них з матір’ю в гості. Під час сварки він погрожував сестрі фізичною розправою, пошкодив меблі та телевізор у будинку. Вгамувати сина-дебошира спробувала мати, яка перенесла операцію на серці, вдаривши його. Той психанув, схопив каністру і почав обливати помешкання бензином. Рідні негайно викликали поліцію.

У судовому засіданні чоловік, який вже притягався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, надав дивні пояснення, що він «неодноразово просив поліцію посадити його на 20 діб чи на 3 роки, однак безрезультатно». Мовляв, працює майже цілодобово, тому при суворому покаранні за останній дебош з обливанням будинку бензином може втратити роботу, а має на утриманні неповнолітню дитину, хоча проживає лише з матір’ю. Хоча офіційно ніде не працює і немає ніякого доходу.

Ковельський міськрайонний суд визнав його винним за вчинення домашнього насильства та «приговорив» до 40 годин громадських робіт. Також він має сплатити в дохід держави судовий збір в сумі 384 гривень 20 копійок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів