Поділитись:

Чим зайняти дітей на новорічних канікулах?*

Понеділок, 06 січня 2020, 21:05
Чим зайняти дітей на новорічних канікулах?*

На порозі – ряд зимових свят, а це значить, що у дітей буде багато вільного часу – і це чудово.

Упродовж року ми переживаємо, що не проводимо досить часу з дітьми, і ось чудова можливість відкласти суєту і поспіх та провести по-справжньому веселі канікули з сім'єю. Треба лише заховати наші смартфони, вимкнути планшети, озброїтися позитивним настроєм і якомога частіше бувати на свіжому повітрі, а потім проводити довгі зимові вечори за ненудними настільними іграми.

Наше завдання – відірвати дитину від марного сидіння за комп'ютером і зайняти його час активним відпочинком і розвиваючими іграми, щоб потім не було нестерпно боляче за втрачене час.

Будинок іграшок, що розташований на 1-му поверсі РЦ "Промінь" склав грандіозний зимовий план сімейних веселощів. 

Снігові забави

У сніжні дні сидіти вдома забороняється! Цей час створено для катання на санках з гірки. 

Одягайте всю сім'ю в теплий і водонепроникний одяг, запрошуйте своїх друзів і вирушайте в парк грати в сніжки і ліпити сніговиків. Порція свіжого повітря розжене кров, мороз розмалює щоки рум'янцем, а м'язи розімнуться від банкетів.

І не забудьте прихопити зі собою сніжколіп, простий інструмент для швидкого ліплення сніжок, виконаний з морозостійкої пластмаси, так що грати ними можна при будь-якій погоді!

Радимо вибрати дитині сніжколіп його улюбленого кольору, тим більше, що в лінійці є навіть такі, що світяться в темряві. Цими «щипцями» можна робити «снаряди» для сніжної битви, а можна наліпити уявного морозива, або викладати сніжками на снігу цифри і букви. З цим пристосуванням рукавиці вашого малюка не встигнуть промокнути, а значить погуляти вийде довше!

Якщо снігу немає, можна пограти в рухливі ігри на вулиці.

Чим зайняти дітей на новорічних канікулах?*

Читання

Побігавши і з'ївши смачну гарячу вечерю, буде дуже здорово провести вечір без телевізора, але з книжками. Так, дітям не хочеться вчитися в новорічні дні, але якщо ви втомилися від активного відпочинку і гри в сніжки, вечір читання – це те, що потрібно! Читання цікавої книжки запам'ятається дітям і дасть їм перепочити від зимових забав в спокійній обстановці, треба тільки запастися книжками заздалегідь.

P.S.

Отже, основний девіз новорічних канікул – активність, позитивний настрій, свіже повітря! Граючись і розважаючись з дітьми на свіжому повітрі, нам і самим корисно зануритися в дитинство і побути дитиною. Відпочиньте від своїх справ і інвестуйте в період з дітьми, використовуючи канікули по максимуму: читайте дітям, бігайте, смійтеся і валятися в снігу разом! Такі веселі канікули зблизять сім'ю, а також запам'ятаються надовго всім учасникам процесу, давши енергії на місяці вперед.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
14:50
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024