Поділитись:

На Волині викрили ще дві підпільні заправки

Понеділок, 06 січня 2020, 11:00
На Волині викрили ще дві підпільні заправки

У межах операції "Акциз-2020" співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області спільно із співробітниками УСБУ у Волинській області провели заходи, направлені на детінізацію ринку пально-мастильних матеріалів та припинення діяльності підпільної АЗС на території області.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Так, за результатами проведених заходів припинено діяльність двох підпільних” АЗС на території Ратнівського району, що здійснювали зберігання та реалізацію дизельного палива без відповідних дозвільних документів. Внаслідок чого з незаконного обігу вилучено дизельне пальне, обладнання для розливу ДП та ємність, в якій зберігалося вказане пальне.

Відносно правопорушників складено адміністративні протокол за ч.1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Головне управління ДФС у Волинській області вкотре звертає увагу платників податків, які займаються зберіганням та реалізацією пально-мастильних матеріалів, на дотриманні вимог чинного законодавства під час провадження господарської діяльності. Разом з тим, звертається до всіх громадян з проханням повідомляти про будь які виявлені факти, що вказують на порушення порядку зберігання чи реалізації пально-мастильних матеріалів за телефоном (0332) 777-102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024