Поділитись:

У Промені навчають англійської з результатом*

Неділя, 05 січня 2020, 16:38
У Промені навчають англійської з результатом*

Співзасновниця сімейного клубу англійської мови «Мандарин», що у РЦ «Промінь», авторка експрес-методик та викладачка кількох іноземних мов Юлія Яковлюк поділилася секретами швидкого вивчення мови та успіху своєї мовної школи.

SP: Юліє, поділіться секретами успіху вашї мовної школи, чому лучани так люблять «Мандарин»?

– У «Мандарині» є моя душа. Тут панує дійсно хороша атмосфера, яка надихає на успішне засвоєння іноземних мов. Викладачів ми підбираємо суворо, але вони люблять свою роботу і мотивують студентів. Ми стали немов одна велика родина: ходимо разом на пікніки, влаштовуємо спільні мовні вечірки. Надзвичайно відповідально ставимося до своєї місії – навчити «практичної мови», тобто, щоб наш студент міг вільно говорити за кордоном.

Ми єдина мовна школа у Луцьку, яка тісно співпрацює з Великобританією. До нас щороку прилітає спеціальний гість із Англії, який навчає студентів та вдосконалює мовні навики викладачів. Ми запрошуємо також інших професійних викладачів-носіїв мови. Зокрема, у нашій команді є викладач-аменриканець. Наші студенти навчаються з використанням усіх сучасних ресурсів – соцмереж, фільмів, подкастів. Саме тому англійська у «Мандарині» не лише цікава, а й результативна!

Тут цікаві заняття з англійської для усієї родини – діти навчаються з батьками, дорослі практикують розмовну англійську «для життя».

У Промені навчають англійської з результатом*

SP: Чи насправді діють експрес-методи?

– 4 місяці – це саме той час, за який наші студенти відчувають значні зміни в опануванні англійської. Ця мова недарма є мовою бізнесу, адже англійська абсолютно не складна в засвоєнні. Саме стільки триває наш загальний розмовний курс. Проте, оскільки я вивчала когнітивну лінгвістику у Польщі, де ми досліджували як працює наш мозок, як він сприймає інформацію, як опановує мови – тому створила експрес-курс «Польська за 30 днів» та «Англійська за 30 днів». Це моя авторська методика, і, як показує практика, досить дієва. 

SP: Які у вас плани на найближчий час?

– Уже незабаром у нас стартує кілька нових мовних клубів, зокрема «Women's Club» – клуб англійської мови для жінок. Ми вивчатимемо англійську на теми, які особливо актуальні для прекрасної статі: шопінг, стиль, кулінарія, секрети успіху. Надихатимемося біографіями Меган Маркл, Коко Шанель, королеви Єлизавети II. 

Цікавий клуб «Англійська+вино» – приємна атмосфера, правила королівського етикету, чарівна локація, усе це сприятиме вільному спілкуванню та мимовільному вивченню мови.

Спільно із моєю колегою та співзасновницею сімейного клубу «Мандарин» Інною Кондрацькою плануємо провести чимало дитячих клубів та вечірок.

У Промені навчають англійської з результатом*

Випускаємо власні картки для вивчення англійської та іншу сувенірну продукцію для наших учнів та підписників. 

А уже весною я втретє організовую грандіозну конференцію-форум для викладачів «Language Booster 3. All Stars». Запрошені спікери форуму – це найвідоміші поліглоти України, експерти з експрес-методів навчання, спеціальний секретний гість – відома селебриті. Буде надзвичайно захоплююче для усіх, хто цікавиться іноземними мовами. 

Загалом, я постійно слідкую за найцікавішими новинками у галузі освіти та іноземних мов і запроваджую це у своїх школах.

Минулоріч я була запрошена спікером на кілька важливих подій, зокрема у Львові виступала на івенті Ореста Зуба, відомого мандрівника і блогера «Омбіз форум», стала спікеркою на одній з найпрестижніших міжнародних мовних конференцій в Україні TESOL (Київ), була експертом панельної дискусії Tutors Forum у Києві щодо швидкісих методів навчання. Познайомилася з багатьма цікавими людьми, і уже найближчим часом знову виступатиму на конференціях у Києві, Львові та за кордоном. 

У Промені навчають англійської з результатом*

Також плаую випустити уже другу свою книгу, адже перша «Польська мова за 30 днів. Як стати «своїм» у Польщі» користується популярністю серед моїх студентів і уже незабаром буде доступна усім охочим. 

Ну і звісно, є кілька запланованих поїздок, в тому числі спільні ретріти зі студентами та викладачами для мовної практики у Карпатах та у Польщі.

Ми знаходимося в РЦ «Промінь» (3 поверх).

Наш контактний номер – 066 703 78 73

У Промені навчають англійської з результатом*

У Промені навчають англійської з результатом*

У Промені навчають англійської з результатом*

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
 
Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
14:50
27 березня 2024
13 березня 2024
21 грудня 2023
18 грудня 2023
15 грудня 2023
08 грудня 2023
24 листопада 2023
22 листопада 2023
14 листопада 2023