Поділитись:

Серіал «Кріпосна» покажуть на телеканалі "Россия-1"

Неділя, 05 січня 2020, 05:21
Серіал «Кріпосна» покажуть на телеканалі «Россия-1»

З 6 січня 2020 року на російському пропагандистському телеканалі "Россия–1" стартує прем'єра костюмованої драми "Кріпосна" від Film.ua та Starlight Films.

Про це повідомляється на сайті Film.ua.

Дія серіалу відбувається у Чернігівській губернії, у другій половині XIX ст. Кріпачка Катерина Вербицька вихована як панночка своєю хрещеною матір'ю Ганною Львівною Червінською. І хоча сама поміщиця обожнює вихованку, для всіх інших Катерина – всього лише кріпачка. Життя дівчини сильно ускладнюється, коли в маєток повертається молодий пан – Григорій Червінський. Він відразу закохується в Катерину, намагаючись зробити безправну дівчину своєю коханкою. Але героїня не підкорюється – і починається боротьба Катерини за свою волю.

Серіал «Кріпосна» покажуть на телеканалі «Россия-1»

Зауважимо, що "Кріпосна" – багатосерійна історична костюмована драма спільного виробництва StarLight Films і Film.ua. Зйомки розпочалися влітку 2017 року, одразу було знято 48 серій. Перший сезон із 24 серій виходив в ефір СТБ з 25 лютого по 14 березня 2019 року, другий сезон із 24 серій стартував 2 вересня 2019.

У головних ролях: Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Анна Сагайдачна, Михайло Гаврилов, Олеся Жураківська, Юлія Ауг, Марк Дробот, Ольга Сумська, Наталка Денисенко та інші.

Права на трансляцію "Кріпосної" продані до Литви та Балканських країн (Чорногорія, Сербія, Боснія та Герцеговина, Македонія, Словенія, Хорватія).

Нагадаємо, що український серіал "Кріпосна" став хітом у Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів