Поділитись:

–50% на торти й десерти: де шукати вигідні пропозиції*

Четвер, 02 січня 2020, 18:16

Якщо за бізнесом стоять турбота і душевність, йому точно є місце в 2020 році, та й надалі успіх йому практично гарантований. Таке душевне місце відкрилося цієї осені в самому центрі Луцька, а в РЦ «Промінь» працює ось уже два роки. Йдеться про затишну кав’ярню Ring Coffee, в якій пропонують не лише запашну каву та оригінальні панкейки. Також тут є неймовірні десерти, які може дозволити собі кожен лучанин.

Щодня з 20:00 в закладі починається час знижок. Вартість усіх тортів та десертів стає дешевшою на 30 %. Якщо ж ви хочете вполювати максимальну вигоду, просто заходьте сюди після 22:00 і отримуйте знижку 50 %.

Особливий торт з індивідуальним дизайном тут можна замовити попередньо.

Ring Coffee – це місце, де завжди тепло й привітно. Тут завжди можна зустріти друзів та знайомих, а бариста подарує посмішку, що додасть бадьорості до ранкової кави. Заклад працює з 8:00, тож багато хто обирає його для сніданку.

В меню є пропозиції, що прийдуться до будь-якого смаку. Такий популярний блогерський вівсяний млинець, круасани з різними начинками і фішка закладу – панкейки. Їх дев’ять – чотири солоних та 5 солодких варіацій. Величезні порції від 500 грамів втамують найсильніше відчуття голоду.

А цієї зими тут радують оригінальними напоями, які зроблять холодні вечори та сірі дні трішки теплішими й додадуть їм фарб.

У Ring Coffee вас завжди чекають.

Приходьте у РЦ «Промінь» на 4 поверх, фудкорт Grand Central Food Terminal. Або завітайте на проспект Волі, 15, поруч із головним корпусом СНУ.

Надрукувати
мітки:
коментарів