Поділитись:

Компанія "Інвестор" подарувала дітям бійців АТО путівки в патріотичний табір

Вівторок, 21 червня 2016, 10:17

Десятеро школярів із Ковеля, батьки яких брали участь в АТО, отримали путівки до табору патріотичного виховання "Волинська Січ".

Подарунки дітям вручили у четвер, 16 червня, представники будівельної компанії "Інвестор" з нагоди закінчення навчального року, – повідомляє прес-служба компанії.

"До нас звернулися ковельські активісти із проханням допомогти в оздоровленні дітей учасників АТО. Виникла цікава ідея: організувати їм відпочинок саме в патріотичному таборі. Сучасні діти ростуть надзвичайними патріотами, а ці дітки, які відправляли своїх батьків на війну, мають особливе відчуття того, що відбувається в державі і ростуть не просто патріотами, а майбутніми героями", – переконаний директор компанії "Інвестор" Андрій Разумовський.

У компанії «Інвестор» не
лише відповідально ставляться до будівельних проектів, але й до своєї соціальної місії: допомагати
тим, хто цього потребує><span class=У компанії «Інвестор» не лише відповідально ставляться до будівельних проектів, але й до своєї соціальної місії: допомагати тим, хто цього потребує

Цьогорічний табір "Волинська Січ" відбуватиметься в селі Пульмо Шацького району наприкінці червня. Діти проживатимуть в наметах, й особлива увага буде приділятися козацькому побуту та вихованню. Програма табору охоплює всі історичні періоди українського народу: княжу добу часів Святослава, козацьку добу, період Січових Стрільців та Української Повстанської Армії, а також сучасність.

"Я відпочивав у таборі за кордоном, але у цей табір хочу особливо. Хочу випробувати себе, чи справлюся із завданнями, чи буде просто жити в наметах. Мені здається, що буде дуже цікаво", – висловлює сподівання школяр Антон Філіпчук.

У списку дітей, які отримали путівки, і дівчата. Школярки кажуть, що зовсім не бояться десять днів провести під відкритим небом і навпаки з нетерпінням чекають пригод.

"Страху немає, ми вже були у таборі "Січ" із класом. Їздили лише на день, але відпочинок був дуже змістовним. Діти грали в різні естафети, повзали по-пластунськи, їх вчили розбирати автомат, одягати обмундирування, бронежилети. Усе це вони робили на швидкість. Діти повернулися в захопленні, дуже сподобалось. Тому вирішили спробувати, тим більше, що отримали путівку в подарунок. Насправді діти дуже переймаються участю батьків в АТО і для них спробувати свої сили в патріотичному таборі важливо", – розповіла мама школярки Софії Кропиви.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
16:12
27 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
14 березня 2024
09 березня 2024
05 березня 2024
04 березня 2024