Поділитись:

Як правильно загадати бажання: корисні поради

Вівторок, 31 грудня 2019, 07:40

Як правильно загадати бажання: корисні поради

Наближається Новий Рік. З езотеричного погляду це — чи не найкращий час для загадування бажань. Адже, якщо рахувати від зимового сонцестояння, то на Новий рік припадає так звана дванадцята ніч, одна з важливих ночей циклу зимових свят.

«Окей», - скажете ви. Ми ж щороку загадуємо бажання і загадуємо, чому ж вони не стають реальністю. Бо, по-перше, у загадування бажань є кілька правил, а, по-друге, для здійснення бажань необхідно зробити реальні кроки в реальному житті, а не чекати, коли щастя впаде тобі на голову як в старому анекдоті.

Правила загадування бажань.

  1. Загадувати бажання слід без частинки «не». Різноманітні сайти так і рябіють порадою про те, що всесвіт не чує наших побажань з часткою «не», тому й бажання не збуваються, проте частка правди у цій пораді таки є.
  2. Формулювати бажання слід у теперішньому часі, наче те, про що ви мрієте, уже у вас є. Уникайте формули «щоб в мене було». «Було» - це ж минулий час, тому у такого бажання мало шансів перетворитися на реальність.
  3. Від чіткості формулювання бажання залежить його реалізація. Тому бажання про багато грошей, любові та здоров’я є дуже розпливчатим, слід звузити його до чогось конкретного.
  4. Оберіть спосіб доставлення вашого бажання до вищих сил. Наприклад, можна скористатися якоюсь із природних стихій. Ваше бажання можна написати на аркуші паперу і доправити всесвіту. Наприклад, ви можете спалити папірець, вкинути його у ваду, відправити на небеса з повітряним змієм чи паперовим літачком, прикопати в землі тощо. Обирайте спосіб і стихію, які пов’язані з певною сферою у житті: вода відповідає за наші почуття і любов, земля — за гроші та роботу, повітря — за розум і духовність, вогонь — за пристрасть та розвиток.
  5. Якщо ви хочете від чогось позбутися, то папір і стихії теж можуть прийти вам на допомогу. Ви можете написати про свої образи чи комплекси на шматку паперу і просто змити в унітаз цей листом чи спалити його, уявляючи, що ваші проблеми зникають.
  6. Важливість візуалізації: чим краще у своїй голові ви уявите те, як ваше бажання збувається, тим зростає ймовірність, що воно перетвориться у реальність. Тому не варто бажати, що ви у наступному році зробите у квартирі ремонт, а краще уявляйте колір стін, стели й те, як затишно буде пити чай в оновленому домі на кухні.
  7. Тактильні відчуття теж важливі. Це правило, по суті, випливає з попереднього. Вам потрібно не просто чітко уявляти, а налаштуватися так сильно, щоб аж відчути вашими п’ятьма чуттями здійснення бажання, його запахи, звуки, відчуття, доторки тощо.
  8. Бажання має бути досить реальним. Не хотіть Бреда Піта, польотів у космос чи чогось у такому ж дусі. Бажання має досить легко збутися, тому не створюйте зайвою ілюзорністю перешкод на його шляху.
  9. Ви має придумати не лише бажання, але й шлях його здійснення, так йому буде легше втілитися в реальність. Можете уявляти, у що ви будете одягнені, чи які питанням вам ставитимуть під час співбесіди на омріяну роботу.
  10. Варто відпускати бажання. Не слід турбувати вищі сили постійно. Сформулюйте бажання, окресліть його, зробіть дуже чітким у вашій уяві й відпустіть його далі.

І найголовніше — завжди пам’ятайте про те, що наші мрії самі собою не стать реальністю, тому слід підійматися час від часу з дивану і щось робити для їх реалізації.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів