Поділитись:

На Волині судили п'яного водія, якого люди діставали з автівки

Понеділок, 30 грудня 2019, 16:00
На Волині судили п'яного водія, якого люди діставали з автівки

(фото ілюстративне)

Біля нічого клубу «Кіно» під ранок відбувся народний самосуд.

Поліція затримала 29-річного п’яного ковельчанина о 4-й години ранку 6 жовтня біля нічного клубу «Кіно», – пише "Район. Ковель".

У суді чоловік розповів, що відпочивав у клубі «Кіно», але не керував іномаркою «Volkswagen Passat» в стані алкогольного сп’яніння. Нібито в нього виник конфлікт з незнайомими шістьма особами, від яких заховався у автомобілі. Ці люди його витягли, а коли побачили, що він п’яний, то повалили на землю і викликали поліцію. Поліцейським казав, що дійсно ці особи «заважали йому здійснити маневр автомобілем».

Працівниця нічного клубу показала на суді, що з братом стояла та чекала таксі і бачила, як їхав «Volkswagen Passat» та зупинився. По тому, як їхала машина і здавала назад, де стояли люди, то останні зрозуміли, що водій перебуває у нетверезому стані. Присутні хлопці не дали йому їхати далі, витягнули із салону та поклали на землю, поки не прибула поліція. Алкотестер підтвердив, що кермувальник був у нетверезому стані.

Правопорушника намагався «відмазати» захисник – колишній районний прокурор. Але доводи адвоката не переконали суддю Ірину Логвинюк, як і зміна пояснень його підзахисного на місці події та у суді, що, на думку головуючої по справі, «має своєю метою уникнення від покарання за вчинене».

Суддя врахувала, що порушник офіційно ніде не працює та не має доходу, але є працездатного віку. Його оштрафовано за перебування за кермом у нетверезому стані на 10200 гривень та позбавлено прав водія на один рік.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів