Поділитись:

Ще один письменник із Луцька претендує на антипремію за найгірший опис сексу

Субота, 28 грудня 2019, 16:31

Письменника з Луцька Павла Коробчука номінували на антипремію "Золотий хрін", яку вручають за найгірший опис сексу в літературі. 

Зокрема, йдеться про роман "Ключові клапани", – повідомили на сторінці премії у фейсбуці. 

"Узагалі роман Коробчука розповідає про долю чотирьох головних персонажів: Юри, Дениса, Яна та Віти. Але не бійтеся: сексом займаються спочатку батьки Яна, а потім мама Юри, яка після травми його батька-пожежника Олега пішла до коханця бухгалтера Сашка. Навіть не знаю, що цей секс нагадує більше: народні голосіння чи анекдот про жінку, яку чоловік змушував кричати в ліжку..." – йдеться в описі до книги. 

 

Нагадаємо: цьогоріч на антипремію "Золотий хрін", яку вручають за найгірший опис сексу в літературі, претендує і роман Василя Слапчука "Роман & Роман". Також організатори премії згадали й Сергія "Колоса" Мартинюка. 

Довідково: 

Павло Коробчук (12 липня 1984, Луцьк, Волинська область, УССР) – український письменник (прозаїк, поет, публіцист), музикант, журналіст. Автор романів "Ключові клапани" і "Море для шульги", поетичних книг "Хвоя", "Цілодобово", "Динозавр", "Мерехтіло", "Натщенебо", "Кайфологія", книги оповідань "Священна книга гоповідань". Автор музичного альбому "HOROBRO". Лауреат премії ім. Бориса Нечерди (2017), "Смолоскип" (2004), поетичного конкурсу імені Нестора Літописця (2016), премії ім. Б. І. Антонича "Привітання життя" (2009) тощо. Переможець двадцяти літературних слемів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів