Чи є на Волині ідеальні дороги?

Понеділок, 20 червня 2016, 12:25

Загальна протяжність доріг, яку обслуговує Служба автомобільних доріг Волині, – 6 195 кілометрів. Це дороги і державного, і місцевого значення.

Про це розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області з експлуатаційного утримання Юрій Ришкевич у програмі "Тема дня" телеканалу "Нова Волинь".

Зі слів Юрія Ришкевича, ідеальних доріг на Волині немає, але є ті, які відповідають чинним нормативним вимогам, – це 5 % зі всього переліку. Решта доріг вражені колійністю, частина із них – 22 % – втратила несучу здатність. На інших ділянках є і нерівності, і колійність, і сітка тріщин. Вони потребують ремонту.

Як повідомив заступник начальника волинських дорожників, зараз найбільш навантаженою трасою є Луцьк-Маневичі-Дольськ, а також ділянка від межі Рівненської області до Маневицького перехрестя. Це пов'язано з вивозом матеріалів щебеневої продукції із кар'єрів.

Восени, зі слів Юрія Ришкевича, найбільше страждають ділянки, які підпадають під перевезення сільськогосподарської продукції: Львів-Луцьк, Рівне-Луцьк, Ковель-Луцьк, Ковель-Жовква.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЩО ВСТИГЛИ ЗРОБИТИ НА ДОРОЗІ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ (ФОТО)