Поділитись:

Збірну України з футболу може очолити Андрій Шевченко

Неділя, 19 червня 2016, 18:49

Федерація футболу України розглядає кандидатуру Андрія Шевченка на посаду головного тренера національної команди.

Як повідомляють джерела у Федерації, нинішній наставник збірної Михайло Фоменко вже проінформував керівництво ФФУ, що не планує працювати з командою після завершення Євро-2016, – повідомляє Gazeta.ua.

Нинішній контракт тренера з ФФУ розрахований до завершення Євро, але Фоменко вже оголосив про те, що не претендуватиме на нову угоду.

Подібну інформацію вчора також повідомили і в ефірі телеканалу Футбол 1. За інформацією ЗМІ, Фоменко попросив команду перемогти 21 червня в матчі проти Польщі, оскільки ця зустріч стане для нього, як головного тренера збірної України, останньою.

Керівництво Федерації планує провести переговори з нинішнім асистентом Фоменка Андрієм Шевченком, який лише у лютому цього року офіційно увійшов до тренерського штабу як помічник головного тренера.

Кандидатуру Шевченка розглядають як пріоритетну, але для її затвердження потрібна не тільки згода самого фахівця, але і досить тривала процедура узгодження з виконкомом ФФУ.

Також у випадку призначення Шевченка на посаду наставника національної збірної тренерський штаб буде повністю оновлений.

Очікується, що всі формальності будуть прискорені вже у липні, щоб до серпня національна команда отримала нового тренера і його штаб. Нагадаємо, що вже у вересні збірна України стартуватиме у відбірковому турнірі Кубка світу-2018. Суперниками українців будуть Хорватія, Ісландія, Туреччина, Фінляндія та Косово.

Надрукувати
мітки:
коментарів