Поділитись:

Місце щасливих сімей у РЦ «Промінь» *

Четвер, 26 грудня 2019, 23:21

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг», що на 2-му поверсі РЦ «Промінь», пропонує широкий спектр розваг для дітей різного віку.

Цей простір якнайкраще організований для сімейного відпочинку, адже усі зони обладнані максимально зручно як для дітей, так і для дорослих.

Для прикладу, у дитячому кафе «Чорничне» є спеціальні монітори, через які зручно спостерігати за перебуванням дітей у розважальних зонах. Саме це робить відпочинок у комплексі ще й безпечним.

Дитячі ігрові зони розважального комплексу «Смугастий носоріг» обладнані сучасними батутними системами, гірками та сухими басейнами. Улюблена зона малюків від 0 до 6 років оснащена м'якими модулями та умовно поділена на зону ігрових тематичних будиночків та батутну зону з сухим басейном.

Усі будиночки наповнені різноманітними іграшками за тематикою та направлені на розвиток діток. Додатково в межах зони крихіток можна замовити послуги няні погодинно, яка певний період подбає за вашою дитиною в індивідуальному порядку.

Для старших гостей віком від 5 років в комплексі працює дворівневий лабіринт, в межах якого є 2 батути, гірки в сухий басейн та смуга перешкод. Обидві зони щомісячно проходять техогляд та є безпечними для відвідування.

Окрім ігрових зон в комплексі працюють дитячі ігрові апарати та автомати-симулятори. Частина автоматів з виграшем спеціальних тікетів, які можна обмінювати на круті призи або сертифікати на додаткові послуги.

Усі ігрові зони працюють в режимі роботи комплексу – щодня з 10:00 до 22:00 без перерви на обід. Графік роботи в передсвятковий період та у святкові дні може змінюватись.

Умови перебування та тарифи можна дізнатись на сайті комплексу, або за телефоном: +380 (66) 755 07 57. Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Посилання у соціальних мережах: https://www.facebook. com/smugastiy.nosorig/

Надрукувати
мітки:
коментарів