Поділитись:

Приватна школа чи репетитор: як краще вивчати англійську*

Четвер, 26 грудня 2019, 20:27

Що краще: приватна школа чи репетитор для вивчення англійської мови? Це питання ставлять собі ті, хто починає вивчати іноземні мови. 

Переваги вивчення англійської в приватних школах

Приватні школи пропонують широкий вибір курсів, серед яких – базові, інтенсивні, підготовка до тестів, заняття в групі та заняття для дітей. Після завершення курсу студенти отримують сертифікат, який підтверджує рівень володіння іноземною мовою.

Такі  школи ретельно відбирають викладачів, тому вам не доведеться турбуватися про їх професійні та особисті якості. Мовні школи роками заробляють собі репутацію, і роблять все для підтримки свого рівня.

Великою перевагою в мовних школах є можливість навчатися зі студентами, близькими за віком, інтересами і рівнем володіння мовою. Це дозволить розвинути соціальні навички, здобути досвід в розмовній мові і розумінні мови на слух, ну і звичайно, група - просто мрія дитини, який хоче знайти нових друзів.

Можна нескінченно вчити теорію, але як тільки почуєте реальну англійську мову, велика ймовірність, що ви не зможете швидко зреагувати і правильно відповісти. Тому що без практики всі ваші знання не мають особливого сенсу і допоможуть хіба що дивитися серіали без перекладу.

Щоб заговорити, потрібно знайти собі співрозмовників для постійної практики мови. І для цього зовсім необов'язково пакувати валізи і переїжджати до Америки чи Англії. 

В мовній школі «Mandarin Family Club» ви можете відвідувати уроки з американцем. Це є великою перевагою у вивчення іноземної мови. Під час такого уроку у вас є можливість розвинути слухові навички,  навчитися розуміти носія мови та просто провести гарно час з користю для себе. 

До того ж групове заняття допомагає студентам подолати сором'язливість, позбутися мовного бар'єру, комплексів і відкрити в собі лідерські якості.

Також в «Mandarin Family Club» є мовні клуби, де ви можете подивитися фільми в оригіналі, вивчити щось нове для себе та поспілкуватися англійською. 

Мовні школи надають можливість індивідуальних занять. У цього формату є свої переваги. Викладач побудує ефективну програму навчання на основі вимог і пріоритетів студента. 

Багато студентів обирають приватних репетиторів, які займаються зі студентам вдома. На сьогодні це є досить популярним. Але слід пам’ятати, що в цьому є і недоліки. Репетитор не може видати офіційний сертифікат із зазначенням рівня володіння мовою, а це може допомогти отримати візу або при вступі до ВНЗ.

Школа іноземних мов «Mandarin Family Club» – це ваша путівка в радісне спілкування з іноземцями. Немає місця невпевненості в собі і страху помилитися. Професійні викладачі  використовують на практиці накопичений досвід і перевірені методи.

З чого почати? Запрошуємо відвідати пробний урок. Освіта – запорука розвитку! Давайте почнемо займатися вже сьогодні, щоб разом побудувати щасливе завтра!

Ми знаходимося в РЦ «Промінь» (3 поверх).

Наш контактний номер: 066 703 78 73

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 грудня 2023
08 грудня 2023
27 листопада 2023
24 листопада 2023
22 листопада 2023
09 листопада 2023
07 листопада 2023
04 листопада 2023
13 липня 2023
11 липня 2023