Поділитись:

У луцькому ЦНАПі десятикласники стали адміністраторами (фото)

Четвер, 26 грудня 2019, 14:51

Учні 10 класу ЛНВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 - ліцей замінили шкільні парти на робочі столи адміністраторів.

У них відповідальна місія – спробувати свої сили у наданні лучанам найбільш затребуваних адміністративних послуг та побачити роботу зсередини, – повідомили на сторінці ЦНАПу у фейсбуці. 

У ЦНАПі відвідувачі можуть отримати 448 послуг за принципом “єдиного вікна”.

“Бути адміністратором – це бути професіоналом своєї справи, відкритим, щирим, співчутливими. У ЦНАПі ми змінюємо ставлення громадян до органів влади, стаємо ближчими до кожного, – зазначає директор Лариса Карп'як. – Нам дуже приємно ділитися з вами своїми знаннями, популяризувати професію адміністратора, що, безперечно, є престижною. Я бачу у ваших очах іскорки зацікавленості й щирі емоції, сподіваюся, що за кілька років ви станете частиною нашої команди”.

Учні із допитливістю спостерігали за роботою адміністраторів, із завзяттям та щирістю зустрічали кожного відвідувача, посміхалися, дивувалися, робили фото на згадку.

Робочий день закінчився за горнятком чаю. Під час розмови старшокласники поділилися своїми враженнями, гарним настрієм та залишили листівки з побажаннями, яким вони хочуть бачити своє місто у 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів