Поділитись:

На Землі спостерігали сонячне затемнення: що не можна робити цього дня

Четвер, 26 грудня 2019, 15:04
На Землі спостерігали сонячне затемнення: що не можна робити цього дня

Зранку 26 грудня 2019 року на Землі спостерігали кільцеве сонячне затемнення – під час нього Місяць закриває центр зірки, через що утворюється яскраве вогняне кільце.

Як повідомляє 24 канал, затемнення тривало кілька фаз:

  • Початок затемнення: 4:29:53 за київським часом;
  • Початок часткового затемнення: 5:34:33 (Київ);
  • Максимальне затемнення: 7:17:46 (київський час);
  • Кінець часткового затемнення: 9:00:55 (київський час);
  • Кінець затемнення: 10:05:40 (за Києвом).

Загалом максимальна фаза затемнення триватиме 3 хвилини 40 секунд.

Найкраще це сонячне затемнення було видно на території Азії, сході Африки та півночі Австралії. Зокрема, явище спостерігалося практично на всій Японії, Китаю та Північної і Південної Кореї. А от у Європі, Туреччині, на півночі Росії, Камчатці, Далекому Сході, Сахаліні та Курильських островах затемнення не було видно.

На думку астрологів, усі події цього дня мають велике значення для майбутнього, тому варто тримати емоції під контролем і залишатися в спокійному стані. Про те, що можна та не можна робити 26 грудня, пише РБК-Україна.

Що потрібно зробити під час сонячного затемнення

  • У цей день варто зайнятися плануванням. І це не тільки список планів того, що потрібно встигнути зробити до Нового року, але і спланувати найближчі кілька місяців або навіть рік.
  • Розкрити свій потенціал і поставити цілі. Астрологи зазначають, що в цей день удача буде на боці тих, хто не звертає з намічених шляхів і прагне до досягнення своїх цілей. В цей день буде особлива енергетика, яка дозволить розкрити свої таланти.
  • Матеріалізувати свої думки. В цей день варто направити потік своїх думок на позитив, удачу, успіх і щастя, оскільки сонячне затемнення дуже чутливе до того, що відбувається в головах. Всі негативні думки варто відкинути і націлитися на втілення своїх бажань.
  • Бути поруч з близькими людьми. 26 грудня сфера особистого життя та взаємин з людьми стане дуже важливим аспектом. Варто бути доброзичливим з рідними, друзями і колегами по роботі. Цей день може дати початок тісним зв'язкам з іншими людьми на довгий період.

Що не можна робити в день сонячного затемнення

  • Цього дня не варто поспішати з важливими рішеннями, адже вони можуть негативно позначитися на майбутньому. Необдумане рішення може викликати жалість або призвести до неприємних наслідків.
  • В цей день не можна сваритися, бо енергетика дня дуже сильна. Навіть незначна сварка може призвести до глибокого конфлікту, розриву стосунків і втрати довіри з боку близьких людей. Варто уникати будь-яких конфліктів і негативних емоцій.
  • Не варто витрачати великі суми грошей в цей день, так як покупки можуть виявитися невдалими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
03 квітня 2024
24 лютого 2024
03 лютого 2024
31 січня 2024
21 січня 2024
19 січня 2024