Різдвяна історія: у Ковелі патрульні врятували двох людей (відео)

Середа, 25 грудня 2019, 23:07

Сьогодні, 25 грудня, у Ковелі один екіпаж патрульних за день врятував двох людей.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області у Facebook.

Патрулюючи вдень вулицею Сагайдачного, поліцейські помітили чоловіка літнього віку, який йшов і раптом упав на землю. Патрульні підбігли до нього та почали надавати домедичну допомогу: переклали в бокове положення, підтримували, спілкувались, аби не втратив свідомості.


«У чоловіка була сплутана мова. Ми дізнались, що в нього проблеми з серцем. Менш, ніж за 10 хвилин, на місце прибула швидка, і його забрали в лікарню», – розповів патрульний Олександр.


Трохи згодом дізнались, що в чоловіка була підозра на інсульт. Саме завдяки їхній миттєвій реакції вдалось уникнути непоправного.

А ввечері цей же екіпаж отримав повідомлення, що на вулиці Володимирській невідома жінка намагається зістрибнути з вікна 3 поверху.


«Оскільки особа вже буквально звисала з балкона і в будь-яку мить могла зірватися, ми вирішили діставати її через балкон поверхом нижче», – ділиться Олександр.


Патрульні потрапили у квартиру на 2 поверсі і вже звідти затягнули жінку всередину. Допоміг у цьому заступник командира батальйону УПП Костянтин Тарасюк, який випадково проходив поруч.


Одразу після цього прибули медики та працівники ДСНС. 45-річна потерпіла розказала, що хотіла таким чином вибратись з помешкання, де її, мовляв, зачинили доньки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: