Поділитись:

У волинському лісі з'явився вольєр для диких кабанів (фото)

Вівторок, 24 грудня 2019, 15:16
У волинському лісі з'явився вольєр для диких кабанів (фото)

У державних лісогорсподарських підприємствах Волині активно розвивають вольєрне господарство, зокрема збудували 36 га вольєрів для копитних тварин, 3 – для розведення фазанів і 2 вольєри для розведення диких качок.

Про це йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

Новий вольєр для напіввільного утримання диких кабанів збудували на територій Гущанського лісництва ДП «Прибузьке лісове господарство». Його площа становить 4,8 га. 

У волинському лісі з'явився вольєр для диких кабанів (фото)

На територій вольєру місцеві лісівники створили ввесь комплекс біотехнічних споруд, щоб тварини адаптувалася до нових умов проживання.  

Аби забезпечити належний догляд за тваринами, лісівники упродовж року займаються заготівлею кормів – систематично відбувається підгодівля диких кабанів зерновими та коренеплодами. Цьогоріч у ДП «Прибузьке лісове господарства» заготовили: сіна – 1200 кг, кормових віників – 2500 тис. шт, придбали 2 тонни кукурудзи та 3 тонни коренеплодів. Постійно викладається сіль у солонці.

Всередині вольєра знаходяться підгодівельні майданчики для звірів, у які двічі на день насипають їжу – по  20 кг зерна та коренеплодів (картопля, буряк, навіть диня).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів