Поділитись:

Працедавці Волині спрямували на соцпотреби майже 4 мільярди гривень

Вівторок, 24 грудня 2019, 10:43
Працедавці Волині спрямували на соцпотреби майже 4 мільярди гривень

Волинські працедавці перерахували на соціальні потреби майже 4 мільярди гривень єдиного внеску.

Про це повідомляє сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

За підсумками січня-листопада 2019 року на Волині сплатили 3 мільярди 957 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Надходження єдиного внеску в області на 19,3 відсотка перевищують минулорічні показники за аналогічний період.

«Господарюючі суб’єкти Волині у звітному періоді збільшили відрахування єдиного внеску на 641 мільйон гривень. За таким вагомим ростом – не лише підвищення зарплат, а відповідальність кожного працедавця, котрий дбає про соціальний захист своїх працівників та інтереси держави. Як відомо, лише офіційне працевлаштування дає право громадянам на соціальну підтримку держави у випадку втрати працездатності. Тож, звертаємося до кожного працівника з проханням погоджуватися лише на легальне робоче місце. Саме за умови офіційного працевлаштування кожен може скористатися гарантованими виплатами від держави у разі настання страхового випадку», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Водночас посадовець підкреслив, що фахівці податкової службипостійно спілкуються з представниками підприємництва, які допускають факти виплати неповної зарплати чи її мінімізації.

«Наші фахівці у складі спеціально створених робочих груп систематично беруть участь у заходах з детінізації ринку праці. Окрім того, ми запрошуємо на співбесіди до органів ДПС роботодавців, які не дотримуються вимог закону щодо оплати праці. Як правило, більшість із них дослухаються до наших аргументів. Власне ріст надходжень єдиного внеску та податку на доходи фізичних осіб – найкраще підтвердження ефективності роботи у цьому напрямку», – підсумував Олег Гирикович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
06 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
01 лютого 2024
30 січня 2024
05 січня 2024
04 січня 2024
08 листопада 2023
10 жовтня 2023