Поділитись:

П'яному волинянину привиділися порушення під час виборів

Понеділок, 23 грудня 2019, 11:20
П'яному волинянину привиділися порушення під час виборів

фото ілюстративне

За неправдиве повідомлення про порушення виборчого законодавства волинянину загрожує адміністративна відповідальність.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

У ніч на понеділок, 23 грудня, до поліції надійшло анонімне повідомлення про начебто порушення виборчого законодавства на виборчій дільниці Сошичненської сільської ради Камінь-Каширського району.

Після 02:00 години ночі невідомий чоловік зателефонував до поліції й повідомив, що на виборчій дільниці в Сошичненській сільській раді члени ДВК вкинули у скриньку для голосування виборчі бюлетені.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Камінь-Каширського відділу поліції. Правоохоронці опитали голову та членів ДВК. Інформація про порушення виборчого законодавства не підтвердилася.

Поліцейські встановили, що завідомо неправдивий виклик поліції в стані алкогольного сп’яніння здійснив 61-річний житель села Сошичне цього ж району. 

За цим фактом правоохоронці склали на громадянина адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає накладення на винуватця штрафу.

Нагадаємо: вчора, 22 грудня, на Волині проводили перші вибори у Сошиченській громаді Камінь-Каширського та Доросинівській громаді Рожищенського районів. Також довибори депутатів у Підгайцівській громаді Луцького, Дубечненській та Смідинській громадах Старовижівського районів та Турійській громаді.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00