Поділитись:

Луцький водій розповів, чому перевізники бояться показати реальний дохід

Неділя, 22 грудня 2019, 18:00
Луцький водій розповів, чому перевізники бояться показати реальний дохід

Луцький водій Роман Черняк, який раніше працював на маршрутці №26а, запевняє, що перевізники давно хочуть працювати відкрито. Проте не мають можливості.

Про це він розповів у коментарі ІА "Конкурент".

Він вважає, що валідатори потрібно було раніше вводити. Але не таким чином.

Я не бачу сьогодні перевізника шахраєм. А його намагаються  таким зробити. Таким його показують по телевізору, так про нього пишуть. Кажуть всі, що перевізники шантажують, але я не бачу, в чому його шантаж. Він закрив свій бізнес і продає свої автобуси. Це шантаж? Це ліквідація підприємства. Люди працювали над цим багато років. І багато людей просто втратили роботу. Моя думка така, що міська рада перевізника завжди душила. Мій батько також був перевізником. І ставили таки умови, що перевізник був змушений виживати. І ціна проїзду регулюється міською радою. Я розумію, що люди просто більше платити не можуть. Але від цього програє перевізник. Тому що всі витрати він бере на себе. Чому ми не можемо обновити парк? А тому, що це не вигідно, перевізник також хотів би поставити новий гарний автобус і менше його ремонтувати, затрачати на це час. Проте все це неможливо. Чому транспортний колапс? Я думаю тому, що міська рада не хоче взяти на себе ризики, наприклад, на два місяці дати дотацію якусь, підняти ціну проїзду, бо це не популярне рішення. Але я впевнений на 100%, що вони скоро прийдуть все одно до цього», – вважає водій.

З його слів, перевізники дійсно бояться ставити валідатори тому, що їм доведеться платити водіям повну заробітну плату офіційно. І бояться вони тому, що знають, що не зможуть заплатити податки, бо у них просто на це немає грошей.

«Мій директор порахував, що він боїться виходу цього всього «на біле», бо якщо в нього не додасться чистого доходу, то він не зможе заплатити все повністю. Перевізники давно хочуть працювати відкрито, просто не можуть», – упевнений чоловік.

Більше читайте у матеріалі "Маршрут 26а: зізнання луцьких водіїв, які лишилися без роботи"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
26 лютого 2024
22 лютого 2024
15 лютого 2024
09:17
16 січня 2024
20:40
18 грудня 2023
15 грудня 2023
12 грудня 2023