Поділитись:

П'яний лучанин побив перехожого та "підрізав" поліцейських

Субота, 21 грудня 2019, 11:54

фото ілюстративне

У Луцьку поліція затримала 20-річного чоловіка за хуліганство зі зброєю та заподіяння тілесних ушкоджень двом поліцейським та перехожому.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора ввечері, 20 грудня, близько 20:00 години на проспекті Президента Грушевського невідомі чоловіки в стані алкогольного сп’яніння побили випадкового перехожого.

На захист потерпілого стали двоє співробітників поліції, які перебували поза службою, знайомий правоохоронців та інші перехожі. Однак на зауваження поліцейських і небайдужих громадян зловмисники відреагували агресивно. Один із правопорушників умисно поранив ножем поліцейських. Тілесні ушкодження також отримав знайомий правоохоронців. Одного поліцейського госпіталізували, двох інших потерпілих після надання медичної допомоги відпустили.

Зловмисника, який завдав правоохоронцям ножові поранення, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився не судимий 20-річний лучанин. Вирішується питання щодо оголошення йому підозро про скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Поліцейські встановили також особи інших зловмисників. Серед них –  неповнолітній житель Луцька. Ніж вилучили.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про вчинення хуліганства із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів