Поділитись:

Як «Mandarin family club» у «Промені» святкував перший день народження (фото)*

Субота, 21 грудня 2019, 12:52

Днями сімейний клуб англійської «Мандарин» відсвяткував першу річницю з дня відкриття.

Майданчиком для святкування було обрано хол РЦ «Промінь». Вже до початку дійства на 1-му поверсі зібралась чимала кількість охочих взяти участь у святкуванні. 

Колеги сімейного клубу розпочали захід із знайомства з гостями, поділились радістю відзначення річниці та запросили усіх присутніх приєднуватись до запланованих розваг, розіграшів подарункових боксів, участі в мінізаняттях та майстер-класах з англійської.

Головним призом у розіграші була можливість отримати сертифікат на сімейне вивчення англійської вартістю 1000 грн та подарунковий бокс із новорічними сувенірами, смаколиками і, звісно ж, мандаринами. Для участі в розіграші необхідно було заповнити коротку анкету і дочекатися результатів, які відкрито оголошувались наприкінці дійства.

Для наймолодших учасників заходу чудовим сюрпризом був майстер-клас англійською із виготовлення вітальної листівки та розваги з аніматором.

Усі присутні взяли участь у вікторині з цікавими питаннями про «MANDARIN family club». Найактивніші отримали смачні призи від організаторів свята.

Також гостей порадували чудовою святковою пропозицією – сімейний клуб англійської «Мандарин» дарує 300 грн на абонементи для усіх нових студентів. Ця унікальна пропозиція діє до 31 грудня 2019 р. Тому у всіх бажаючих розпочати вивчення англійської разом з «MANDARIN family club» ще є час скористатись такою можливістю!

Загалом на святкуванні панував позитивний, піднесений настрій. Батьки із захопленням спостерігали за своїми дітками, фотографували малечу під час майстер-класу.

Дійство завершилось фотосесією і довгоочікуваним розіграшем подарункових боксів та головного призу. Щасливі переможці радо фотографувались із виграними призами, висловлювали слова подяки адміністраторам та записувались на заняття. Усі присутні оплесками ще раз подякували «MANDARIN family club» за організацію святкового заходу, отримання позитивних емоції і нові знання.

Нагадаємо: у «MANDARIN family club»:

  • навчають англійської дорослих та дітей від 2-ох років;
  • проводяться заняття з носієм англійської – нашим американським вчителем;
  • студенти займаються індивідуально та у міні-групах;
  • готують до ЗНО.

«Зараз відбувається активний набір студентів на новий навчальний семестр, запрошуємо усіх бажаючих поринути у світ англійської – приєднуватись до нас», – запрошують у сімейному клубі англійської мови «Мандарин».

Додаткова інформація – за телефоном: +380 (66) 703 78 73

3-й поверх, РЦ «Промінь»

Надрукувати
мітки:
коментарів