Поділитись:

У Луцьку з вантажівки розсипався жом та засмердів усю Дубнівську (фото)

П'ятниця, 20 грудня 2019, 22:06

У Луцьку інспектори муніципальної варти покарали водія автомобіля, з якого розсипався жом на проїжджу частину дороги на Дубнівській.

Про це інформує пресслужба муніципалів у Facebook.

На гарячу лінію відділу "Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти надійшло звернення про забруднення проїжджої частини дороги невідомою речовиною з різким запахом, який поширювався вулицею Дубнівська.

Інспекторами автоГШР було негайно здійснено виїзд та виявлено автомобіль, котрий їхав в напрямку с. Підгайці та, зі слів водія, здійснював перевезення мокрого корму (жому) для свійських тварин. В процесі перевезення від причіпу транспортного засобу відірвався борт, внаслідок чого рідина з їдким запахом та жом опинилися на дорожньому полотні.

За фактом засмічення площі загального користування на водія ТЗ було складено адміністративний протокол за порушення ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька.

Окрім того, інспектором було видано припис на негайне очищення дороги від вищевказаного забруднення. Штраф за вказане порушення, як на посадову особу – від 850 до 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів