На Волині відкрили ще два Центри обслуговування платників

П'ятниця, 20 грудня 2019, 19:33

На Волині розпочали роботу ще два Центри обслуговування платників – при Турійській ДПІ Ковельського управління та Локачинській ДПІ Володимир-Волинського управління Головного управління ДПС у Волинській області.

Про це повідомляє сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

Таким чином, адміністративні та інші послуги вже в центрах обслуговування платників при державних податкових інспекціях отримують мешканці Турійського та Локачинського районів Волинської області.

«Реформуючись у сервісну службу, ДПС намагається забезпечити комфортні умови для обслуговування та якісного податкового супроводу платників податків. Саме сервісні центри, надання послуг у яких здійснюється відповідно до затверджених технологічних вимог, дозволяють забезпечити належний рівень взаємодії з громадянами та представниками підприємництва, які звертаються за отриманням послуг та консультацій до податкової служби», – наголосив в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Нагадаємо: до кінця року ЦОП планують відкрити в смт Шацьк. Таким чином, цього року на Волині розпочнуть роботу 5 нових центрів обслуговування платників.

Довідково:

В середньому щомісяця територіальні органи ДПС у Волинській області надають понад 10 тисяч адміністративних послуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: